Beluister Acht op Deezer!

AchtDeezerbanner
Vanaf vandaag laat tv kanaal Acht nog méér muziek op u los!

Deezer en Acht gaan een partnerschap aan om de muziekfans nog beter te bedienen.

Acht geldt al langer als dé tv-zender voor de liefhebber van de betere rock en pop, en trakteert deze voortaan ook via zijn eigen stek op Deezer op een uitgebreid aanbod muziek.

Via diverse playlists is de muziek uit de prachtseries van Acht te (her)beluisteren, net als de muzikale gasten uit o.m. The Graham Norton Show, of de beste nummers van de bands die live te zien waren op Acht.

“Deezer is zeer verheugd over de samenwerking met een kwaliteitszender als Acht”, aldus Fabrizio Gentile, Managing Director van Deezer Benelux, “en over de aanwinst van Acht als Music Editor van playlists die het Deezer-aanbod verder zullen verrijken.”

“Acht beschouwt de samenwerking met Deezer als een uitgelezen kans om zijn band met de muziekliefhebber nog te versterken, en kijkt uit naar een lange en vruchtbare samenwerking en vele prachtige playlists vol verfrissende en onverslijtbare muziek”, voegt Acht-programmadirecteur Vincent Loozen daaraan toe.

Men zegge het voort: voortaan kan je ook genieten van Acht met je ogen dicht.

De playlists van Acht zijn te beluisteren via Deezer (www.deezer.com) en de website van Acht (www.acht.tv).

Beluister hier alvast de Acht | Soundtracks playlist:

[iframe scrolling=”no” frameborder=”0″ allowTransparency=”true” src=”http://www.deezer.com/plugins/player?autoplay=false&playlist=true&width=700&height=500&cover=true&type=playlist&id=1140067771&title=” width=”700″ height=”500″></iframe]